Et rent kontor er selskapets ansikt utad

Rene og hyggelige lokaler skaper et godt førsteinntrykk i møtet med nye kunder, og fører til bedre trivsel på arbeidsplassen.

BestRenhold AS benytter utstyr og produkter som er effektive, skånsomme og miljøvennlige.

Kontakt oss

Våre tjenester

Daglig rengjøring av kontorlandskap og næringsbygg

Vi utarbeider en renholdsplan med arbeidsbeskrivelse og daglige rutiner som er tilpasset for deres bedrift.

Hovedrengjøring av kontor og næringslokale

Hovedrengjøring innebærer grundig vasking av gulv, tak og vegger og vindu. I tillegg kan en hovedrengjøring inkludere møbler, inventar og listverk.

Renhold av byggeplass

BestRenhold AS har lang erfaring fra oppdrag innen renhold av byggeplass. Vi vet hvordan de aller fleste materialer og verktøy skal rengjøres og vedlikeholdes. Vi utfører alle renholdsoppdrag i henhold til Rent Bygg-forskriften.

Vinduspuss

Vinduspuss fra BestRenhold AS holder høy kvalitet. Våre medarbeidere bruker kun det beste innen produkter og utstyr som er med på å sikre god utførelse og jevne resultater.

Teppe- og møbelrens

Vi utfører grundig teppe- og møbelrens. Våre produkter og metoder gjør at teppets levetid forlenges, samt at brukere vil få en bedre opplevelse av arbeidsrommet.

Gardinrens

Vi tilbyr gardinrens til alle våre bedriftskunder. Vi tar ned deres gardiner, renser og henger de på plass igjen.

Fasaderenhold

Våre dyktige medarbeidere høytrykkspyler effektivt ditt bygg. Fasaderenhold forlenger levetiden på byggets ytre skall, og reduserer vedlikeholdskostnader.

Papir- og såpeleveranse

Vi hjelper deg å holde orden på beholdningen av serviceprodukter som såpe, papir og refills. Med en fast serviceløsning fra BestRenhold AS slipper du å ha et kostbart lager av forbruksvarer.

Matteutleie

Vi tilbyr et bredt utvalg av matter med ulike egenskaper og størrelser. Våre utleiematter fanger fuktighet og skitt før det blir dratt med videre inn i lokalet. BestRenhold AS har kraftig utstyr for effektiv rengjøring av matter. Vi skreddersyr gjerne en løsning for din bedrift!